Agenda voor 2022

Zabuki begint weer voorzichtig te denken aan een nieuwe start!

In 2022 organiseren we als proef niet alleen meer op de 2e woensdag van de maand, maar gaan we rouleren tussen woensdag en donderdag. Dit om kinderen die altijd Zabuki moesten missen vanwege bv. sport of muziekles ook een kans te geven!

Let dus goed op bij de hieronder vermelde data!

Als alles mogelijk is willen we in februari 2022 de draad weer oppakken, mochten de huidige beperkingen doorzetten dan schuiven we natuurlijk noodgedwongen door…

Ben jij een beetje sportief? Op DONDERDAG 10 februari 2022 trappen we (voorlopige planning) af met misschien wel de sportiefste middag van Zabuki! Dit doen we in samenwerking met het Deventer sportbedrijf.

Hou deze site in de gaten voor de flyer en wanneer je je kunt inschrijven.

Zabuki gaat weer wat doen, doe je mee?

Op woensdag 9 maart gaan we weer een mooie knetterende middag neerzetten in samenwerking met Urenco. Leer met Zabuki hoe je stoffen kunt scheiden, waarom je dat wilt doen en nog veel meer!

Hou de site in de gaten, inschrijven kan als vanouds weer direct aansluitend aan de middag van de maand ervoor, dus vanaf 10/2.

Save the date

Hou jij ook zo van eten en wil je daar wel wat meer over leren? Zoals wat je in en rond een stad als Deventer nog zélf in de natuur voor eetbare dingen kunt vinden? En hoe je die dan het lekkerste klaarmaakt?<

Meer kunnen we nu nog niet zeggen, maar hou de site in de gaten.

Knutsel en leer ook in mei weer de leukste technische snufjes.

Onder voorbehoud gaan we ook op 11 mei weer een leuke middag neerzetten, kom jij ook?

Shopping Basket