Kinderkookcafé in Fooddock

Herinneren jullie je nog de aflevering van afgelopen februari in Fooddock? Dat we alles leerden over koken en ook zelf mayonaise mochten maken? Nou, die dame, Tessa Harbers van Delicatessa gaat nu ook kookworkhops aan kinderen geven en heeft ons gevraagd om daarover een bericht op de site te zetten:

Kinderen koken heerlijk met gezonde voeding in Kinderkookcafé

Elke woensdag in september kunnen kinderen workshops volgen bij het Kinderkookcafé in Fooddock. In twee uur krijgen kinderen een proeverij van de basis smaken, leren ze de kooktechnieken en maken ze een heerlijk gerecht voor vier personen.

‘Plezier en gezonde voeding staan centraal’, aldus Tessa Harbers. ‘Natuurlijk moet het een feestje worden, maar ik vind het ook belangrijk dat kinderen leren waar hun eten vandaan komt. Iedereen maakt vier gerechten, dus na de workshop gaan we samen met drie gasten heerlijk eten!’.

Elke week wordt er gekookt volgens een ander werelddeel. De thema’s zijn: Sushi ninja’s, Thaise middag, Spaanse avonturen en Italiaanse keuken. Kinderen van 8 t/m 12 jaar kunnen deelnemen, de kosten zijn €29,95. Tickets zijn te bestellen via www.fooddock.nl.

De eerste workshop is aanstaande woensdag al (6 september) en het thema is de Thaise keuken! Hartstikke leuk lijkt me, maar de week erna op 13 september is er is natuurlijk wel een klein probleempje: dan is namelijk de Zabukimiddag en moet je natuurlijk lekker komen leren over Virtual Reality!

Tags: geen tags

Reacties zijn gesloten.