Het Zabuki-team

Het Zabuki-team bestaat nu uit 6 enthousiaste mensen:

Een speciale vermelding verdient onze oprichter en erelid Henk van Voorthuizen.

Na jaren van trouwe dienst hebben begin dit jaar maar liefst drie mensen afscheid genomen als actief bestuurslid en vandaar dat we op zoek zijn naar:

Uitbreiding van het team

Om de continuïteit te waarborgen en Zabuki Deventer nog succesvoller te maken, willen wij dit team graag versterken. Het succes van Zabuki is mede te danken aan een goede chemie binnen het team, waarbij plezier voorop staat. Twee teamleden organiseren samen twee keer per jaar een Zabukimiddag. Het team vergadert één avond per maand. Het kost je ongeveer 8 uur per maand incl. aanwezigheid bij de Zabukimiddag.

In juli en augustus houden we een zomerstop en in december een korte winterstop. Je geeft zelf aan welke periode van het jaar je het beste past.

Zet je in om de nieuwsgierigheid van kinderen in Deventer en omstreken (en het kind in jezelf) te temmen! Mail je belangstelling naar info@zabukideventer.nlen we nodigen je uit voor een kennismaking. Is er een klik dan verwelkomen wij je graag als teamgenoot!

Hulppool vrijwilligers

HULPPOOL

Zabuki is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassen! Wil je ervaren hoe leuk het is om als vrijwilliger te helpen tijdens een Zabukimiddag? Kom dan een keertje proefdraaien bij één van de middagen en wie weet wil je daarna ook in de Zabuki-hulppool! Mail naar info@zabukideventer.nl en we nemen contact met je op.

De mensen in de hulppool krijgen ongeveer anderhalve week voor de volgende zabukimiddag een oproep per mail om te vragen of ze kunnen helpen. Meehelpen is uiteraard geheel vrijblijvend, als je niet kunt, reageer je gewoon niet op de mail.